HAMAR: Ordfører Einar Busterud sa det slik:

- Elite må klare seg sjøl. Vi dekker det som gjelder yngres. Problemet med regnskapet til Storhamar, er å få fram hva som i realiteten går til yngres og elite. Vi synes blant annet at 200.000 kroner i dugnad virker lavt. De må tydeliggjøre regnskapet, sier Einar Busterud, som også synes at det er et for høyt kostnadsnivå i yngres.
- 250 lisensierte spillere i Storhamar Ishockey yngres har større budsjett som Storhamar Håndball, mente Busterud.
Tore Tomter svarte slik:
- Vi har gitt dem tallene. De fikk dem søndag under en gjennomgang. Dette var sårende. Det å bli mistenkeliggjort på denne måten gir en vond følelse. Det er så fjernt fra det vi driver med, sier Tomter, og fortsetter:
- Dette er veldig komplisert. De ansatte fører ikke timeskjema. Det blir en skjønnsmessig vurdering, i forhold til faste kostnader. Det går definitivt i fordel yngres. Jukser vi med dette er vi ferdige. Når det gjelder de 200.000 som gjelder dugnad, er det dugnad knyttet opp mot A-laget. Dugnad opp mot hvert enkelt lag er ikke med her, sier Tore Tomter, som håper ting løser seg for kunstløp også.
- De gjør en kjempejobb og utnytter istid.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.