Etter at verken Rosenborg eller Tønsberg hadde økonomiske midler til å konkurrere i Get-ligaen, har Kongsvinger Knights fått én av plassene. Det er klubben der Lars Erik Hesbråten og Eirik Skadsdammens karriere startet for mange år siden.

De gleder seg over at klubben er klar for det gode selskap, og ser spesielt fram imot 5. oktober da lagene møtes for første gang.

Dragons storfavoritter

I den ordinære kvaliken røk Knights mot Tønsberg, som kun tok 10 poeng i fjorårets Get-liga.

- Det er et stort sprang fra 1. divisjon til Eliteserien og de skal få det tøft. Moro at to lag fra Hedmark møtes, sier Skadsdammen, og legger til:

- Men de skal få slite mot oss. Kongsvinger er et lag vi skal slå. De skal ikke kunne krige med oss, selv om jeg ønsker de skal klare seg.

Hesbråten flyttet fra Kongsvinger for åtte år siden, men har fremdeles broren, Tom Ivar, i klubben.

- Vi har møtt hverandre før, så det er ikke veldig spesielt. Jeg frykter ikke at Kongsvinger skal ta oss, det bør ikke bli veldig spennende kamper. Men jeg håper de ikke blir noen kasteball i Get-ligaen, sier Hesbråten. Han legger til:

- Det skal nok mye til ennå for at vi skal miste posisjonen vår i distriktet.

Derby-atmosfære

5. oktober går første kampen mellom Storhamar og Kongsvinger, i det gutta håper blir en skikkelig derbyopplevelse.

- Det kan nok koke litt ekstra i den første kampen. To lag fra Hedmark, i tillegg til at jeg og Eirik kommer, sier Hesbråten.

- Jeg vil tro det blir en ekstra atmosfære rundt denne kampen. Interessen er jo veldig bra både her og der. Håper det kommer masse folk, sier Skadsdammen.

Kongsvinger har prøvd å lokke til seg både Eirik og Lars Erik før sesongen. Uten suksess. .

- Vi hadde en prat, men for meg var det aldri veldig aktuelt, sier Skadsdammen.

- Vi snakket litt løst, men jeg ville bli i Storhamar, sier Hesbråten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.