HAMAR: Truls Røise i Powerplay Club mener det kan hentes en bra back.
- Vi har kommunisert hva vi kan bidra med, så får vi se hva slags løsning Storhamar velger. De har fått en ramme av oss, og jeg tror de kan hente en bra back. En mulighet kan være å hente en på utlån, slik det ble gjort med Andreas Gröndahl, sier Truls Røise.
Etter det HA-sporten erfarer er ikke rammen fullfinansierende hvis det skal hentes en spiller som skal lønnes fullt. Derfor kan det se ut til at en back på utlån fra en annen klubb er det mest aktuelle slik situasjonen er nå.

Mer aktuelt nå

- Vi skal gjøre en grundig vurdering, og diskutere dette internt. Men det er ingen tvil om at dette er mer aktuelt nå, med tanke på skadesituasjonen. Som sagt skal vi diskuere det, så får vi se. Noe mer vil jeg ikke si nå, sier daglig leder i Storhamar Dragons, Jon Inge Kjørum.
Torsdag forverret skadesituasjonen seg på backsiden da Lars Løkken Østli fikk en vridning i ankelen. Fra før er Andreas Øksnes ute med lyskeproblemer.
- Vi er på smertegrensa nå, innrømmer trener Michael Smithurst og fortsetter:
- Anders Braavold kommer inn mot Stjernen. De unge backene får matching og erfaring, og de har klart seg bra. Men det er en posisjon hvor det er ekstra viktig med rutine. Når det drar seg til i kampene brukes ofte de mest rutinerte, og det kan bli stor belastning over tid, sier Smithurst, som ser for seg en allround-back som kan være en læremester for de unge, hvis Dragons finner en løsning.

Lysketrøbbel for Øksnes

Andreas Øksnes sliter som nevnt med en lyske. Han skal til ny MR-undersøkelse mandag, og skal også inn til Olympiatoppen for en sjekk.
- Jeg slet med lysken forrige sesong også. Da pinte jeg meg gjennom sluttspillet. Denne sesongen gikk det greit fram til Rosenborg-kampen for tre uker siden. Da sa det stopp, og jeg slet skikkelig et par dager. Jeg har fått bra oppfølging av Kent Inge Kristiansen, og jeg får behandlinger hver dag. Det er bedre, og jeg prøvde meg på oppvarming før Lørenskog-kampen, men det gikk ikke. Det er ikke noe poeng å ta noen sjanser nå. Jeg vil bli skadefri, og det gjelder å ha tålmodighet, sier Storhamar-backen, som begynner å bli lei styrkerommet og ergometersykkelen.

Strekt leddbånd

Lars Løkken Østli har fått konstatert strekt leddbånd i ankelen.
- Vi skal se det an fra dag til dag, men jeg er ganske sikker på at det ikke blir kamp på meg søndag, sa Løkken Østli i går da han hinket rundt på krykker i Hamar OL-Amfi.
- Jeg strakk meg etter en puck, og fikk skøyta under meg. Nå klarer jeg ikke å belaste beinet. Dette var skikkelig synd. Jeg var akkurat tilbake etter ryggtrøbbel, men jeg får ikke gjort noe med det, sier landslagsbacken.
Christian Larrivée sto også over treninga i går. Han ville hvile en øm lyske.
- Jeg står over noen treninger for å være på den sikre siden. Jeg har ikke kjent noe i de siste kampene, heldigvis.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00