• AKTUELL: Mikael Zettergren er en av tre aktuelle Lillehammer-spillere.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Fredag slo Storhamar ut Lillehammer etter å ha vunnet fire strake kvartfinalekamper. Nå har Storhamar tre Lillehammer-spillere på blokka for neste sesong.

Etter det HA-sporten erfarer, skal de tre utslåtte Lillehammer-spillerne Mikael Zettergren, Aleksander Nygaard Rindal og Alexander Reichenberg være aktuelle for Storhamar etter endt sluttspill.

– de er aktuelle

Storhamar-trener Aleksander Smirnov er ikke veldig lysten på å snakke om hvilke spillere Storhamar ser etter, men bekrefter at de tre nevnte står på lista til neste sesong.

– De er aktuelle å se på for oss. De er tre gode spillere, som har gjort en god sesong for Lillehammer i år, men jeg vil ikke si så mye mer enn det nå. Vi er inne i den viktigste delen av sesongen, så vi kan ikke bruke så mye energi på hvilke spillere vi ser etter til neste sesong, sier Smirnov.

Alexander Reichenberg ville ikke stenge igjen døra da han ble spurt om en mulig Storhamar-overgang tidligere i vinter.

– Jeg utelukker ikke å gå til Storhamar. Hvis Storhamar kommer med et godt tilbud, så vil jeg vurdere det seriøst. Det er hyggelig å høre at man er ønsket andre steder, uttalte Reichenberg til HA-sporten 31. januar.

gleder seg til semifinale

Storhamar tok seg videre til semifinale på kortest mulig tid. Nå venter tøffe semifinaler på rekke og rad fra fredag.

– Jeg gleder meg til å spille kamper igjen. Vi har fått en god mulighet til litt hvile etter kvartfinalene, og nå frykter vi ingen i semifinalene – uansett motstander, sier Smirnov før han legger til:

– Det var flere av gutta som slet litt med skader og småplager etter matchene mot Lillehammer, men nå har de fått hvile litt ekstra.

Russeren gleder seg over at kaptein Mads Hansen er tilbake på is etter skaden han pådro seg i hjemmekampen mot Lørenskog 12. februar.

– Mads har trent med oss de siste dagene. Han trener ikke fullt riktig ennå, men kjører sine egne treninger, sier Smirnov og legger til:

– Vi gleder oss til å få Mads tilbake i spill igjen. Han er en viktig spiller både i over- og undertallsspill, avslutter Aleksander Smirnov. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.