STORHAMAR DRAGONS - LILLEHAMMER 2-0

2-0 mot Lillehammer viser at Dragons er på vei tilbake.

Det var en tett og jevn kamp, akkurat som et lokaloppgjør skal være. Storhamar slet i de to første periodene med å komme til de helt store sjansene, men det skulle endre seg i den tredje.

Holdt nullen for andre gang på rad

Selv om Storhamar slet med å finne veien til nettmaskene, så slapp de heller ikke til mye. Takket være et solid forsvar, og en god Tommy Johansen i buret, holdt Dragene nullen nok en gang.

- Det er deilig å holde nullen for andre gang på rad, men det skulle bare mangle med slik hjelp som jeg fikk i dag, sier Johansen som ikke kunne tenke seg en bedre måte å slå Lillehammer på.

- Det blir ikke bedre enn det her, på hjemmebane i en tett og jevn kamp, perfekt, smiler Johansen.

Ble en krig

Etter to helt jevne perioder fikk Storhamar til slutt hull på byllen, da Bryan Schmidt sendte hjemmelaget i ledelsen tre minutter ut i den tredje perioden. Da Lillehammer tok ut målvakten like før slutt, fastsatte Fredrik Lystad Jacobsen resultatet til 2-0 i åpent bur.

Assistenttrener Jonas Nordgren var også godt fornøyd etter kampen, selv om han ikke synes laget hans kom opp på det nivået han skulle ønske.

- Det er derby, og det ble krig, som forventet. Da handler det ikke om hvem som spiller finest hockey, men hvem som vinner sine enkelte kriger ute på isen, sier Nordgren.

Når han skal forklare hva som har gjort at det har snudd i de to siste kampene sier han:

- Det sitter 25 sultne menn i garderoben og alle vil vinne, da snur det etter hvert.

Med kveldens seier er Storhamar på tredje plass, a poeng med Stavanger. Dermed har Dragons skaffet seg en luke på fire poeng ned til Lillehammer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.