Storhamars finansielle snuoperasjon og glimrende resultater på isen har nærmest gjort enhver hedmarking høy på hockey. HA kunne tidligere i dag fortelle at over 4.000 billetter var forhåndssolgt til kveldens serieåpning i Hamar OL-Amfi, og Storhamar-administrasjonen trodde på "mætt fjøs" mot Vålerenga.

Trøkk på sportsbaren

Da HA besøker Hamar Sports Bar, der de aller ivrigste Storhamar-supporterne vanligvis lader opp til hjemmekamper, er klokka bare 16.40. Men selv om nærmere to og en halv time gjenstår før første dropp, har omtrent 50 kampklare og gul- og blåkledde allerede tømt flere pilsflasker.

- Her er det trøkk og stor stemning, beskriver Knut Vestby.

Den rutinerte Storhamar-supporteren mener at alle bør følge favorittene fra Hamar vest like tett i tykt og som i tynt. Likevel nyter han at de gode sportslige resultatene har økt størrelsen på fanskaren.

- Nå som det går bra med Storhamar på isen, kommer veldig mange hit før kampen. Alle vil være med på dette. Det skaper en herlig oppladning, og vi har blitt en god gjeng. Det er kjempeartig å være med på dette, smiler han.

- Har blitt en familie

Kine Nilsen og supporterleder Stian Bekkelund har gjennomført utallige vorspiel på Hamar Sports Bar. At 50 personer er på plass flere timer før en serieåpning, er de ikke vant til.

- Det gode fjoråret og de fantastiske opplevelsene i Champions Hockey League gjør at mange kommer hit. Hele reisen har gjort oss til en familie, analyserer Nilsen, som kombinerer hockeyoppladning med utepils.

- Også har det nok litt å si at det er fredag. Det ville nok ikke vært like mange her hvis det var torsdag i dag, tilføyer Bekkkelund. 

At Storhamar plutselig har blitt en gullkandidat som fyller Hamar OL-Amfi og skaper folksomme vorspiel på sportsbaren, er SSU-boss Bekkelund glad for.

- Nå er vi der vi hører hjemme. Vi har alle muligheter til å ta gullet med en bred stall, gode spillere og en fantastisk trenere.

- Og fantastiske supportere, legger sidekvinne Nilsen til.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.