• LIKER Å PROVOSERE: Jan Tore Kjær er kjent for sine mange stikk mot andre.
    FOTO: NTB / Scanpix

Lørdag skrev HA om Vålerenga-direktør, Jan Tore Kjær som uttalte at Storhamar var langt bak Lørenskog og Stavanger på papiret.

Les artikkelen med Kjær her.

- Det er veldig klassisk Jan Tore å fyre opp når han får muligheten. Det er ikke sikkert han mener alt det han sier, men han liker å fyre opp når det er HA som ringer, gliser Lars Erik Lund.

Skryter av backsiden

Den tidligere landslagsspilleren er derimot langt mer positiv til årets Storhamar-stall, og særlig på backsiden er han imponert over.

- Storhamar er det eneste laget som har åtte seinorbacker. De har en stor bredde, og jeg tror de kan ha flere skader samtidig uten at laget blir svekket av den grunn. Backstammen er helt unik, sier Lund.

Men det er ikke bare bak på banen han mener at Storhamar ser spennende ut. Også fremover har laget en god bredde, med en blanding av viktig rutine og unge, spennende talenter.

- De har seriens beste spiller i Christian Larrivée. Han kan skyte, takle, drible og spille gode pasning. Men det er ikke bare han, de har mange gode enkeltspillere. Det er et veldig bra lag som trener her, og jeg tror de kan gå hele veien, sier Lund, som tror assistenttrener Pål Johnsen kan bli en nyttig tilvekst.

- Pål har et enormt hockeyhode. Det hadde han som spiller, og det kommer han helt sikkert til å ha som trener også. Jeg tror han kan se hockey fra andre vikler, og det kan være gull verdt for Storhamar.

kan utfordre

Lund mener Stavanger og Storhamar ser best ut, men tror også Lørenskog, Frisk og sitt kjære Vålerenga kan utfordre bak.

- Lørenskog har et knallgodt lag - akkurat som vanlig, men de sliter ofte med å få det ut.

- Frisk Asker er spennende. Treneren (Sune Bergman) får ofte ut veldig mye av lite, og med signeringen av Anders Bastiansen, tror jeg de blir enda bedre enn i fjor.

- Vålerenga er tynne nå, men jeg håper og tror at laget blir styrket. Espen (Knutsen) er en flink trener, og jeg tror ikke det har noe å si at han har sitt siste år denne sesongen. Han går etter bøtta, avslutter Lars Erik Lund.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.