Mens vi alle gleder oss spesielt til sesong to av Iskrigerne på Jordal, er det bare noen uker til det som kan bli tidenes artigste hockeysluttspill.

I hvert fall sett med Hamar-publikumets øyne.For når jeg leker meg med tabellen og mulige kvartfinalekamper, lander jeg slik - hvis Stavanger holder unna for Storhamar og vinner serien:Stavanger-Stjernen.Storhamar-Lillehammer.Lørenskog-Sparta.Frisk Asker-Vålerenga.

Først L. I. K - så VIF

Det skal mye til om ikke Stavanger velger Stjernen, og for Storhamar må det være fristende å velge et Lillehammer-lag som de stadig har sett helt overlegne mot i de to siste kampene. «Mætt fjøs» blir det også.

La oss også si at Frisk Asker snubler hjemme mot Stavanger i kveld, slik at Lørenskog fester grepet om 3. plassen. Da velger Lørenskog garantert Sparta i sin semifinale, mens Frisk Asker står igjen med Vålerenga.

Og hvis Espen Knutsen og iskrigerne ikke skal se altfor dumme ut i sesong to av TV-serien, reiser de seg og får litt mer ut av handleturen sin i utlandet.

Semifinalescenarioet i hodet mitt blir da som følger: Stavanger føler ikke veldig for å velge Vålerenga i en semifinale. Storhamar kan de ikke velge, men Lørenskog over sju kamper høres spiselig ut.

Som høflige hedmarkinger flest, bukker og takker da Storhamar for at Vålerenga er det laget som ligger igjen i potten til dem i semifinalen.

Med hjemmebanefordel og «mætt fjøs» ganger tre eller fire, er Dragons da gjeldfrie før hestehoven blomstrer i veikanten. For ikke å snakke om alle hockeyfestene vi får servert.

Men drømmescenarioet stopper selvsagt ikke der: Sju beintøffe finalekamper mot Petter Thoresens oljehelter vil være rosinen i pølse som får oss til å være hockeybakrus til langt ut i 17. mai-toget.

Det er selvsagt langt fram dit, men hockeyfeberen vi opplever særlig i Hamar, men også flere andre steder i landet, sier mye om hva som er mulig å få til av lokalpatriotisme når både konseptet og resultatene fenger publikum.

Vi har alt

Den entusiasmen vi opplever nå, overgår egentlig alt siden OL-Amfi'n ble bygd.

Storhamar Dragons 2015 er et lag alle liker å identifisere seg med.

* Vi har artisten og eneren Christian Larrivée.

* Vi har folkehelten Pål Johnsen.

* Vi har de nye blinkkjøpene.

* Vi har de lokale unggutta - som er gode nok for laget.

* Vi har resultatene.* Vi har publikumet.

Og snart kommer vi til sluttspillet.

Da er det lov til å drømme litt.Om at vi får pokalen også.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00