KLOTEN: Patrick Thoresen håper på mer NHL-spill i framtiden, men først kan han tenke seg et nytt år i en europeisk klubb.

- Det er en del ting som må spille inn for at jeg skal spille i NHL, men jeg holder døra åpen. Med tanke på at jeg er såkalt «free agent» neste år, så er det kanskje ikke så negativt at et jeg tar ett år til i Europa, sa Thoresen til NTB.
Han stoler på at agenten hans gjør jobben sin med de forskjellige tilbudene som måtte komme.
Det er Philadelphia Flyers som eier rettighetene på Thoresen. De går ut neste år, og da er Thoresen fri på markedet.
- Hvordan vil du oppsummere dette mesterskapet for din del?
- Jeg er fryktelig skuffet på egne vegne og føler at jeg ikke har fått bidratt nok, sa 25-åringen.
- I den siste kampen mot Slovakia synes jeg at vi klarer å kjempe oss inn i kampen igjen på en flott måte slik at det ble gøy å spille ishockey igjen. Vi var veldig nær seieren, mente Thoresen. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.