- De har absolutt vist mer fightervilje nå, forteller Patrick Thoresen til HA-sporten.

Hamar-gutten skryter av måten Storhamar har fremstått på i sluttspillet, hvor de leder 2-0 i kamper mot et frustrert Sparta-lag. 

- Bøttet inn poeng

Thoresen mener det er viktig at rekka med Jacob Berglund nå viser sin klasse.

- Det er klart at man er helt avhengig av at de spillerne som får mye istid er de beste spillerne dine, og det har virkelig Storhamar fått til nå, med Berglund og Hampus Gustafsson i front. De har bøttet inn med poeng de første to kampene, roser Thoresen.

Mandag kveld tok Thoresens Djurgården seg videre til kvartfinale i det svenske sluttspillet, på bekostning av Brynäs.

Nettopp det har gjort at han ikke har fått sett hele de første to kampene, men han har fått med seg mye av fokuset på det fysiske spillet i kvartfinalene. 

- At det blir litt fokus, det skjønner jeg. Nå har jeg ikke fått med meg alle situasjonene, men det brenner sikkert litt i toppen på de gutta der, også. Mye frustrasjon når de har fått to strake tap mot Storhamar.

- De kjenner litt presset på at de må vinne i kveld, mener Thoresen.

Mener det skal være fysisk

Dersom Storhamar vinner kveldens kvartfinale, og går opp til 3-0 i best av syv-serien, har de en semifinalebillett halvveis nede i lomma. 

Thoresen har dermed forståelse for at Sparta prøver å ta i bruk utenomsportslige midler for å få Storhamar-spillerne ut av fatning.

- Det er en taktikk de også bruker, gå ut i media og sette litt trykk fra alle kanter, sier Sverige-proffen.

At det er temperatur i sluttspill er ikke uvanlig, og Thoresen mener det er sånn det skal være.

- Det er litt sånn det alltid har vært i et sluttspill, og det vil alltid være sånn. Storhamar-fansen blir provoserte, og så kommet det et comeback fra Storhamar, og så er det Sparta-fansen som er provoserte. Det blir drittslenging fram og tilbake, forteller han.

- Det skal være litt temperatur. Det er litt mer gøy da. Da får du med deg publikum på en helt annen måte, og alle blir revet med litt ekstra, sier Thoresen.

Les også
SPORT HATV: Se Rinkside her.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.