HAMAR: Petter Thoresen, som har vært borte fra norsk hockey i to år, blir trolig presentert som ny trener for Stavanger Oilers i løpet av et par dager.
– Vi er ikke langt unna å bli enige, men ingenting er helt avklart ennå. Det ser veldig positivt ut fra begge sider. Pål Higson i Oilers måtte bare sjekke noen detaljer først, sier Petter Thoresen.
I løpet av den tiden Thoresen har vært borte fra norsk ishockey har han jobbet som murer, men nå tyder alt på at han blir Enio Sacilottos etterfølger i Stavanger. Det har lenge vært dialog og kontakt mellom Hamar-karen og Oilers.
– Dette er en veldig spennende utfordring for meg, og jeg gleder meg som en unge. Jeg har vært borte en stund, men har fulgt med Oilers hele tiden og sett alle kampene deres på Hamar. Jeg vet at jeg har noe å gi og masse å tilføre klubben, og håper det går i boks, sier Thoresen, som gleder seg til å være med på å forme laget før neste sesong.
– Men det blir gullambisjoner nå?
– Jeg tenker vel litt annerledes. Jeg husker i 1991 før jeg kom til Storhamar. Da snakket man om gull kommende sesong før snøen gikk på våren. Jeg tror vi skal bygge en klubb først, sier Thoresen til HA-sporten.
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.