Thoresen har hatt en årslønn på godt over 20 millioner kroner. Denne bekrefter KHL-profilen at blir enda bedre.
– Jeg er veldig fornøyd med ny kontrakt. Det var en grei prosess. Selv om vi ikke har vunnet noe, så har klubben satt pris på de personlige prestasjonene og det jeg har gjort for dem, sier Thoresen til NRK.

SKA St. Petersburg ble denne sesongen trent av finske Jukka Jalonen, men han blir erstattet av den tidligere russiske storspilleren Vjatsjeslav Bykov. Det var Bykov som ønsket seg nordmannen i sitt lag.

Bykov var også trener i Salavat Julajev da Thoresen spilte der. I og med den nye kontrakten legger Thoresen sine drømmer om spill i NHL på is.

– Jeg er verken ung eller gammel og har fortsatt en drøm i det fjerne om å spille i NHL, men foreløpig er det lagt på is.

Patrick Thoresen har slitt med en del småskader etter at SKA ble slått ut av KHL-sluttspillet i kvartfinalen. Han er fortsatt usikker om han blir klar spill for Norge i VM i Minsk i mai. (©NTB)

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.