Forventningene til Joey Tenute har vært skyhøye, og nå begynner Hamar-publikumet å få se hva som virkelig bor i ham.

I morgen vil han sette Stavanger på plass hjemme i CC Amfi.

– Jeg vet ikke så mye om laget ennå, men jeg vet at de er regjerende mestere. De kommer til vår bygning, og vi skal forsøke å gjøre det tøft for dem, sier Tenute, som er imponert over ligaen.

lite is å spille på

– Det går fort i serien, det er mye kroppskontakt, og det er lite is å spille på. Lagene vi møter er godt organisert, og jeg synes at serien er bra, sier han.

Søndag tapte Storhamar 6–4 for et bra Frisk-lag i Askerhallen, men Tenute finner mye positivt å ta med seg.

– Vi spilte vår beste offensive kamp for sesongen, og nå gjelder det å klare å spille like godt begge veier. Det er en utfordring, men det må vi få til. Vi har tatt poeng i fire av fem kamper, og jeg mener at vi er på vei, sier han.

tenker ikke på Soares

Det har vært skrevet mye om vennskapet mellom Tenute og Stavanger-stjernen Josh Soares, men Storhamar-spilleren tenker ikke mye på ham.

– Vi har ingen intern konkurranse om å gjøre flest poeng eller noe slikt. Vi ønsker å vinne mesterskap med lagene våre. Han har gjort det med Stavanger, og jeg håper at jeg kan ha suksess med Storhamar. Individuelle poeng er ikke så viktig, og det merker man når man blir litt eldre. Det viktigste er at laget gjør det så godt som mulig, gjentar Joey Tenute til HA-sporten.

Simen Løvhaug Hansen, Christian Larrivée, Lars Erik Hesbråten og Lars Løkken Østli var ikke på isen-

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.