HAMAR: Da Eskil Ervik sa ja til å stå på nominasjonslista til Arbeiderpartiet ved høstens kommunevalg visste han ikke at han kom til å bli ny styreleder i Storhamar Dragons. Det kan gi enda mindre fritid fra september.
- Det blir i så fall en utfordring jeg må ta hvis problemet oppstår, sier Ervik.
Han er på en 19. plass på nominasjonslista, mens Ap ved forrige valg fikk inn ti representanter i kommunestyret. Med samme antall i år, blir det en varaplass på Ervik uten endringer i lista.
Også i politikken brenner han for barn og unge og aktiviteter.
- Vi som samfunn i Hamar kan tjene mye på å investere mer i økt aktivitet. Det gjelder ikke bare idrettslagene, men også blant eldre, innenfor psykisk helse og for eksempel for barn med atferdsproblemer. Lag og foreninger som skaper aktivitet i stedet for den passiviseringen vi ser er økende bør få en belønning. Det er ikke få helsemessige utfordringer som står i kø hvis aktivitetsnivået fortsetter å gå ned, sier Ervik.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.