Storhamar startet bra i den første perioden, og hadde et lite grep på kampen. Så fulgte tre strake tominuttere, og Vålerenga fikk spille med en mann mer i seks minutter, uten å overliste Ruben Smith og Storhamar.
I midtperioden var dragene periodevis glitrende og skapte sjanser nok til å ta seieren. Men stillingen etter 40 minutter var 1-1.
VIF tok ledelsen da Martin Blakseth Huse falt inn i målet og hindret Ruben Smith i å redde. Eirik Skadsdammen utlignet da han styrte inn et skudd fra Mattias Livf.
I den siste perioden var det bortelaget som styrte, men stengene og Ruben Smith sto i veien.
20 sekunder før full tid fikk Knut Henrik Spets muligheten på straffeslag, men Smith reddet igjen.
Ingen av lagene scoret i forlengningen, og bare Vålerengas Spets scoret i straffeslagkonkurransen.
– At vi taper på straffer, bruker jeg ikke mye tid på. Vi har vunnet alle tidligere i år. Jeg synes vi gjennomfører en god kamp, og jeg er fornøyd, selv om vi kunne vunnet, sier trener Rune Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.