Storhamar tok ledelsen 1-0 ved Joakim Jensen i førsteperioden mot Lørenskog tidligere i kveld, men i midtperioden satte gutta fra skauen to pucker inn bak Storhamar-målvakt Ruben Smith.

Tredjeperioden ble derfor preget av at Dragons måtte score.
Og sjansene var der.
Spesielt Johan Ramstedt føler nok at han kunne stått oppført i målprotokollen etter flere store scoringsmuligheter.
Hamar-lagets ineffektivitet ble utnyttet av romerikingene, og Inge Stokvik la på til 3-1 etter 16 minutter.
Rune Gulliksen ba om time out like etterpå, og tok ut Ruben.
Pål Johnsen feilet i overtallsspillet, og samme Stokvik satte enkelt pucken mellom stengene i det åpne dragemålet.
Det hjalp derfor lite at Mattias Livf pyntet på 4-2 et halvminutt før sluttsignalet gikk i Lørenskog ishall.
Ny kamp spilles i Hamar OL-Amfi lørdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.