Flere Storhamar-fans var involvert i en episode som utspant seg i sekundene etter at sluttsignalet gikk i Stjernehallen lørdag kveld.

Det startet med at Eirik Skadsdammen ble sendt i dusjen etter å ha taklet Robin Axbom. Han ble liggende lenge på isen, og dermed sier reglene at Skadsdammen måtte gå i dusjen. 40 sekunder ut i overtallsspillet kom en frisk og rask Axbom på isen igjen. Det frustrerte de mange tilreisende Hamar-supporterne. Stemningen blant dem ble røffere.

Etter kampen prøvde Storhamar-supporterne å ta seg inn i spillerboksen, og Martin Bjørsland (som ikke hadde spilt et eneste bytt) og en supporter havnet i et realt slagsmål mens vakter og andre strømmet til situasjonen.

Martin Bjørsland, som hevder han ble spyttet på, sa følgende til Demokraten etter bråket:

— De kan få lov til å si hva de vil, men jeg aksepterer ikke å bli spytta på. Det er derfor jeg reagerer som jeg gjør i den situasjonen, sier Martin Bjørsland til Demokraten etter kampslutt.

Supporterleder Stian Bekkelund er klar på at vold og fysiske reaksjoner overhodet ikke er akseptert.

- Vi aksepterer ikke slik oppførsel som vi så i går. Vi har beklaget det på vår Facebook-side, og det kan jeg godt gjøre igjen.

- Vil noen av de involverte bli utestengt fra supportergruppa?

- Vi har tatt opp saken internt, og det er det eneste jeg vil si om den saken. Jeg ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.