Småpene 29 målpoeng har de tre notert seg for til sammen på de tre siste kampene. Man kan trygt si det har løsnet for Larrivée, Skadsdammen og Jensen, som sist sesong herjet med motstanderne i eliteserien.

– Nå kan jeg endelig sove bedre om nettene, sier en smørblid Larrivée, som noterte seg for tre poeng mot Manglerud Star.

Han er glad for at toppformen er på vei tilbake for hans egen del, og han erkjenner at han har hatt en del søvnløse netter.

– Ja, jeg hadde det. Med sykdom, skader og dårlig form da jeg kom tilbake, så var det en tung tid for meg. Jeg tenkte altfor mye i stedet for å ha det gøy. Nå synes jeg at formen kommer mer og mer for hver eneste dag, sier han.

God flytperiode

Sist sesong plukket superrekka utrolige 181 poeng fordelt på hver av de tre. Så langt denne sesongen har det ikke blitt fullt så mange poeng, men 29 poeng på de siste tre kampene er imponerende. Totalt har de plukket 85 poeng denne sesongen.

Jensen er glad for at poengene renner inn, noe som er viktig inn mot sluttspillet som begynner om litt over en måned.

– Vi har hatt veldig flyt de siste kampene, og hatt en del som har gått inn. Det er godt, det. Det bygger selvtillit. Greit å komme med masse selvtillit inn i sluttspillet som begynner snart, sier Jensen.

Mot Manglerud Star var de tre nok en gang meget solide. I den tredje kampen etter at de ble gjenforent og satt sammen i rekke igjen.

Tilbake i storform

– Vi har tenkt veldig mye på hvordan vi skal få det til å løsne. Jeg synes alle tre har spilt ganske bra, men poengene kom ikke. Nå er vi tilbake sammen, og poengene har begynt å komme, sier Larrivée.

Han mener det er avgjørende for Storhamars sjanser på NM-gull at flere rekker har begynt å produsere poeng. – Det fungerte bra i fjor, og jeg føler vi er tilbake der vi var forrige sesong. Vi må bare fortsette, og det er bra for laget. Vi trenger minst to rekker som kan produsere poeng i hver kamp, sier Larrivée.

Skadsdammen er enig med rekkekompisene, og han mener det er avgjørende at rekka deres har begynt å produsere poeng.

– Men vel så viktig er det at det har løsnet i power play. Der har vi slitt tidligere i sesongen, og det er viktig at det funker inn mot sluttspillet, forklarer Skadsdammen til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.