- Spillergruppa har bestemt at medalje i serien er målet, og kommer vi til sluttspill er det selvfølgelig å gå lengst mulig. Vi tar ikke av selv om vi leder serien. men evaluerer alltid til jul om vi skal endre målsetting, sier hovedtrener Børre Østvang.
Etter en halvdaff åpning mot Vålerenga lørdag, gnistret det litt innimellom av juniordragene. U18-spiller Martin Gran scoret to ganger på 11 sekunder, og selv om gjestene utlignet, trygget hjemmelaget inn seieren takket være mål av Amund Nyland og Kristian J. Blystad (2), og svært solid keeperspill av Daniel Jørgensen.
- Vi har et voksent og samspilt lag i år, takket være at A-laget er litt sterkere og skadefrie. Målet vårt nå er å utvikle spillerne så de får sjansen på A-laget, og vinne flest mulig kamper. Det er tøft å være serielederen alle vil slå, men vi har kvaliteter til å klare det, bare vi har med hodet fra starten av i kampene, sier Østvang.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.