Storhamar-kapteinen har slitt med en vond lyske til siden Storhamar slo Stjernen 2-0 i Fredrikstad 24. oktober.

Søndag er han tilbake i matchdrakt, og han innrømmer at han gleder seg til å spille kamp igjen.

glad for å kunne spille igjen

- Det har vært kjedelig å sitte på tribunen så lenge, men nå er jeg klar, og jeg gleder meg stort til å spille igjen, sier Larrivée, som føler det har gått bra på trening den siste tiden, sier han.

– Formen er ikke helt bra, men det hadde jeg ikke forventet heller. Men likevel synes jeg at det har gått bedre enn ventet på is. Nå skal vi løfte oss på tabellen, og jeg gleder meg til å være med på det, sier Larrivée, som sliter med å forstå hvorfor Storhamar svinger så mye fra kamp til kamp.

- Vi har spilt noen gode kamper, og noen dårlige. Problemet vårt er at vi ikke er gode nok i 60 minutter. Den forrige kampen var bra lenge, men så begynte vi å gjøre feil etter feil. Defensivt var vi svake sist kamp, sier han.

Nå venter Frisk Asker på bortebane, Stavanger hjemme og Sparta på bortebane i løpet av de neste sju dagene.

- Vi har et tøft program i møte nå. Men vi må være fokuserte og klare, og jeg mener at vi må se oppover på tabellen, sier han.

- vi har savnet ham

Assistenttrener Pål Johnsen er glad for å få kapteinen tilbake i spill søndag.

- Christian er en spiller som tilfører laget veldig mye. Jeg må innrømme at vi har savnet ham, sier Pål Johnsen, som håper Storhamar kan reise seg etter 5-4-tapet mot Stjernen torsdag.

- Vi hadde for dårlig innstilling defensivt, og det er ikke greit. Jeg tror og håper at vi kommer ut mer skjerpet mot Frisk, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.