I går ble Storhamars defensive svakheter virkelig satt på prøve, og svakhetene ble så til de grader avslørt mot et godt og sterkt Stavanger-lag.

enkeltspillere

Da trener Sjur Robert Nilsen ble spurt om han mente at Storhamar har en like god backbesetning som Stavanger, Frisk Asker og Lørenskog, svarte han følgende:

- Dersom du drar rundt og ser på hva de andre lagene har på backsiden, kan ikke jeg stå her og si at vi har en likeverdig backstamme som Stavanger. Men jeg jobber med det mannskapet jeg har, sier Nilsen og legger til:

- Jeg ønsker selvfølgelig å trene det beste mulige laget, men jeg står ikke her og diskuterer enkeltspillere med deg - det gjør jeg med andre i klubben.

tynn tropp

Han mener at dagens stall er litt i det tynneste laget.

- Dersom vi skal kunne utfordre Stavanger og de andre topplagene, tror jeg vi er avhengig av å ha en bred stall. Og vi har ikke råd til å ha tre viktige spillere ute med skade, for det tåler ikke troppen vår, sier Nilsen.

Lars Løkken Østli var på is igjen i dag, men han trente ikke fullt. 

- Vi har hatt Lars ute en stund, og han er en av våre presumptivt beste backer, sier Nilsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.