➤ Backer

Offensive typer i Erik de la Rose og Lars Løkken Østli. Defensivt gode med Jimmy Andersson og Østli som de to beste bakover. Jeg setter Storhamar litt over Sparta. Jeg vil si at de har et større potensial, men ikke fått det ut i seriespillet. Men i stallen har Storhamar minst like god, eller bedre, backoppsetning enn det Sparta har.

Terningkast: Fire

➤ Forwards

Avhengige av at Jacob Berglund og Christian Larrivée leverer poeng. Med skadene Sparta har, så synes jeg at Storhamar på papiret har en liten fordel. Jeg synes de er likt forspent som Sparta framover i banen.

Terningkast: Fem

➤ Keepere

To ganske like keepere. Jeg er ingen keepertrener, men jeg vil si de er to «puckstoppere». Jeg synes de er jevngode. Statistikkene viser at Östlund har vært noe bedre enn Hestmann. Keeperne har levert godt i løpet av sesongen.

Terningkast: Fem

➤ Trenere

Jeg vet at de har jobbet hardt. Nå får de den store prøven. Det har vært mye utenomsportslig og de har jobbet med mye som ikke har vært sportslig. Nå er det sluttspill, og der er det kun sport som gjelder. Så får vi se om de klarer å trykke på de riktige knappene.

Terningkast: Fem

Totalt: 19 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00