Supportersangen "Storhamar knuser alle" er ikke så langt unna å stemme for tiden. Laget har virkelig funnet tilbake til vinnersporet etter den tunge perioden tidlig i desember.

Fra 3. til 10. desember tapte Storhamar tre kamper på rad, men siden 12. desember har ikke Sasjas menn gjort annet enn å vinne. Tirsdagens 3-0-seier over Lillehammer i Hamar OL-Amfi ble nummer fem i rekken.

Fornøyd Zettergren

Mikael Zettergren, som scoret ett av de tre målene, er fornøyd etter triumfen mot gamleklubben.

- Jeg synes vi spilte bra i dag. Vi fikk et tidlig mål og kjente at vi hadde vind i seglene. Som i den forrige kampen fikk vi noen utvisninger i midtperioden, men jeg synes vi kom godt ut av undertallene. At Oscar holder nullen, er veldig bra for laget, oppsummerer svensken.

Hør hvordan Zettergren forklarer Storhamars vei fra tap etter tap til seier etter seier, i videoen øverst på siden!

SE OGSÅ: Storhamar ga 120 unge asylsøkere lyspunkt i livet.

BERGLUND-SCORING

Storhamar koste seg på isen i første periode og ledet oppskriftsmessig 1-0 da 20 minutter var unnagjort.

Periodens eneste scoring kom etter snaue sju minutter. Lillehammer-målvakt Espen Johansen reddet forsøkene fra både Zettergren og Martin Gran, men Jacob Berglund fanget opp returen og ga vertene ledelsen.

SKADSDAMMEN DOBLET

Storhamar fortsatte kjøret etter sidebyttet, og da midtperioden var to minutter gammel, kom kveldens andre scoring. Vertene kontret tre mot to, og Eirik Skadsdammen gjorde hele jobben på egen hånd da han skar inn fra høyre og løftet 2-0 forbi Johansen.

Like før periodeslutt, og etter en enorm Gran-sjanse alene med keeper og et grusomt Storhamar-power play, fikk de gule og blå et halvminutt med fem mot tre på isen. Berglund satte opp Mikael Zettergren på blank goal, og svensken prikket trygt inn 3-0.

STORHAMAR VANT

Tredjeperioden ble en ren transportetappe for et hjemmelage som sparte på kruttet. Putrende i andregir sikret Storhamar en fortjent 3-0-seier - sesongens femte og grunnspillets siste triumf mot Lillehammer.

Torsdag gjester Vålerenga Hamar OL-Amfi.

Storhamars lag:

Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Christian Bull, Scott Hotham - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Alexander Reichenberg.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Patrik Bäärnhielm - Martin Gran, Jacob Berglund, Mikael Zettergren.

3. rekke: Magnus Eikrem  Haugen, Jimmy Andersson - Eirik Sksadsdammen, Lars Erik Hesbråten, Martin Rønnild.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen - Magnus Lindahl, Martin Blakseth Huse, Hampus Gustafsson.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.