Barnas dag i Hamar OL-Amfi resulterte i ungt kaos i Storhamar-garderoben etter 4-0-seieren over Kongsvinger.

Da ble nemlig lagets vanligvis så strengt bevoktede hule åpnet for alle. Et hundretalls unge Storhamar-supportere og skuelystne mødre og fedre - alle utstyrt med kamera, notisblokker og penner - feiret seieren med sine gule og blå helter. Selfier ble knipset, og skjerf, kapser og spillerdrakter ble pyntet med heltenes navnetrekk.

Se bildene fra garderobefesten øverst på siden!

- Veldig gøy

Edvard Stueflotten og Adam Kandal Ramslien (begge 7) ledet horden av unge Storhamar-supportere som sto i kø og etter hvert strømmet inn i garderoben da årets første juleseier var sikret.

- Vi har bare vært i garderoben når det har vært hockeyleir, før. Vi har aldri vært her etter en kamp, sier de spente guttene idet applaus og en vegg av stram svettelukt møter dem.

- Det er veldig gøy. Vi har gledet oss til dette, og det var en bra kamp også. Det blir veldig morsomt å få autografer og snakke og ta bilder med Storhamar-spillerne, smiler ungguttene og setter kursen for en smørblid Christian Larrivée.

Sårt håndledd

Nettopp Christian Larrivée er blant den unge hordens klart mest ettertraktede, og Storhamars kaptein og største stjernespiller nyter oppmerksomheten fra de unge supporterne.

- Det er veldig gøy at så mange kommer hit for å hilse på oss. Det var kanskje bra at det ble seier i dag, ler han mens ei ung jente tar plass på fanget hans.

- Det er flott for oss at alle vil inn i garderoben. Det er bare morsomt at vi må utsette dusjen litt i dag, selv om jeg begynner å bli litt sår i håndleddet, gliser den ytterst populære autografskribenten.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00