Barnas dag i Hamar OL-Amfi resulterte i ungt kaos i Storhamar-garderoben etter 4-0-seieren over Kongsvinger.

Da ble nemlig lagets vanligvis så strengt bevoktede hule åpnet for alle. Et hundretalls unge Storhamar-supportere og skuelystne mødre og fedre - alle utstyrt med kamera, notisblokker og penner - feiret seieren med sine gule og blå helter. Selfier ble knipset, og skjerf, kapser og spillerdrakter ble pyntet med heltenes navnetrekk.

Se bildene fra garderobefesten øverst på siden!

- Veldig gøy

Edvard Stueflotten og Adam Kandal Ramslien (begge 7) ledet horden av unge Storhamar-supportere som sto i kø og etter hvert strømmet inn i garderoben da årets første juleseier var sikret.

- Vi har bare vært i garderoben når det har vært hockeyleir, før. Vi har aldri vært her etter en kamp, sier de spente guttene idet applaus og en vegg av stram svettelukt møter dem.

- Det er veldig gøy. Vi har gledet oss til dette, og det var en bra kamp også. Det blir veldig morsomt å få autografer og snakke og ta bilder med Storhamar-spillerne, smiler ungguttene og setter kursen for en smørblid Christian Larrivée.

Sårt håndledd

Nettopp Christian Larrivée er blant den unge hordens klart mest ettertraktede, og Storhamars kaptein og største stjernespiller nyter oppmerksomheten fra de unge supporterne.

- Det er veldig gøy at så mange kommer hit for å hilse på oss. Det var kanskje bra at det ble seier i dag, ler han mens ei ung jente tar plass på fanget hans.

- Det er flott for oss at alle vil inn i garderoben. Det er bare morsomt at vi må utsette dusjen litt i dag, selv om jeg begynner å bli litt sår i håndleddet, gliser den ytterst populære autografskribenten.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.