Storhamar er inne i en blytung periode. De har ikke vunnet siden Stjernen ble slått 2-0 i Fredrikstad 24. oktober.

seks kamper - seks tap

Christian Larrivée, som er lagets største stjerne, har ikke vært med på den lange tapsrekka. Og katpeinen innrømmer at det har vært tøft å sitte på tribunen.

- Jeg skulle helst vært med på alle matchene. Men jeg får ikke gjort noe med skaden. Det har tatt lang tid, sukker Larrivée, som trente for fullt mandag. 

- Lysken føltes mye bedre, og det var veldig godt. Jeg kjørte på, men så fikk jeg vondt da jeg skulle ta et skøytetak på treningen i går. Jeg vil ikke ta noen sjanser. Jeg må bare ta tiden til hjelp, sier han.

- Hvordan oppleves det å sitte på tribunen når laget sliter så mye som nå?

- Det er ikke selvfølgelig ikke noe morsomt. Folk kommer bort til meg og spør når jeg er tilbake, og det er hyggelig. Men samtidig setter det press på meg. 

- bred og sterk stall

- Dere har tapt seks av seks kamper mens du har vært skadet. Er Storhamar for avhengig av deg?

- Nei, det tror jeg ikke. Vi har en bred og sterk stall, så det er andre som skal gå foran på det laget her. Det er litt vanskelig for meg å snakke om hvor viktig jeg er for laget, sier han.

Berglund på tribunen

Jacob Berglund, som kanskje har vært Storhamars beste spiller i år, var ikke med på dagens trening. Han er imidlertid klar for spill i morgen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.