Etter 16 serierunder ligger Storhamar på en skuffende 6. plass. Det er kun tre poeng ned til Manglerud Star på 7. plass.

I morgen venter bunnlaget Kongsvinger på fremmed is.

Erik de la Rose, som var en av få spillere som leverte en god kamp mot Sparta torsdag, er klar på at alle spillerne må gå i seg selv.

alle må skjerpe seg

- Vi må begynne å ta mer ansvar alle sammen. Vi kan ikke fortsette å spille på den måten vi har gjort i det siste. Det er rett og slett ikke bra nok, sier han, og legger til:

- I morgen må vi kjøre på fra start, gjøre det tøft for dem allerede fra første dropp. Vi kan ikke stå med lua i hånda fra start.

skryter av mads hansen

Mads Hansen og Pål Johnsen la opp etter fjorårets sesong, men svensken mener laget fortsatt har nok ledere i laget.

- Det er ingen tvil om at Mads var veldig viktig for oss sist sesong. Han spiller lik hockey om han spiller i NHL, SHL eller i den norske ligaen. Han hadde en ydmyk måte å spille på. Men jeg føler fortsatt at vi har nok ledere. Vi andre må bare heve oss enda mer, sier han.

I morgen venter Kongsvinger borte, før Manglerud kommer til Hamar OL-Amfi torsdag.

- Nå skal vi spille to veldig viktige kamper, og det er kun seks poeng som er godt nok. Vi må begynne å vinne igjen, sier de la Rose, som savner flyt i spillet.

- I fjor fløt alt av seg selv. Vi kom inn i en god periode, og etter det var vi nesten ustoppelige. Nå sliter vi mye mer i seriespillet, og det er tungt, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00