Etter 16 serierunder ligger Storhamar på en skuffende 6. plass. Det er kun tre poeng ned til Manglerud Star på 7. plass.

I morgen venter bunnlaget Kongsvinger på fremmed is.

Erik de la Rose, som var en av få spillere som leverte en god kamp mot Sparta torsdag, er klar på at alle spillerne må gå i seg selv.

alle må skjerpe seg

- Vi må begynne å ta mer ansvar alle sammen. Vi kan ikke fortsette å spille på den måten vi har gjort i det siste. Det er rett og slett ikke bra nok, sier han, og legger til:

- I morgen må vi kjøre på fra start, gjøre det tøft for dem allerede fra første dropp. Vi kan ikke stå med lua i hånda fra start.

skryter av mads hansen

Mads Hansen og Pål Johnsen la opp etter fjorårets sesong, men svensken mener laget fortsatt har nok ledere i laget.

- Det er ingen tvil om at Mads var veldig viktig for oss sist sesong. Han spiller lik hockey om han spiller i NHL, SHL eller i den norske ligaen. Han hadde en ydmyk måte å spille på. Men jeg føler fortsatt at vi har nok ledere. Vi andre må bare heve oss enda mer, sier han.

I morgen venter Kongsvinger borte, før Manglerud kommer til Hamar OL-Amfi torsdag.

- Nå skal vi spille to veldig viktige kamper, og det er kun seks poeng som er godt nok. Vi må begynne å vinne igjen, sier de la Rose, som savner flyt i spillet.

- I fjor fløt alt av seg selv. Vi kom inn i en god periode, og etter det var vi nesten ustoppelige. Nå sliter vi mye mer i seriespillet, og det er tungt, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.