Magnus Lindahl har slitt med en vond ankel i sin  første høst som Storhamar-spiller. Nå er han endelig tilbake etter et to måneders langt skademareritt, og det er godt for ham.

befriende 

– Det er en befriende følelse å endelig være tilbake på is med gutta. Man blir litt for seg selv når man er skadet, og det har vært tungt å gå skadet så lenge. Det er deilig å være med gutta igjen, sier han.

– Hvordan er muligheten for at du spiller mot Stjernen lørdag?

– Jeg har et håp om å spille, og jeg og Marius Engen (manuelterapeut) må legge en plan for hvordan veien blir lagt videre. Jeg har selvfølgelig lyst til å spille lørdag, sier han.

stresser ikke

Lars Løkken Østli har slitt lenge med en vond skulder. Men snart er han tilbake på is igjen.

- Skulderen blir bedre og bedre for hver dag som går. Jeg har vært med litt de siste dagene, men det er fortsatt for tidlig for meg å trene fullt, sier han, og legger til: 

- Jeg har lært av gamle skader. Før stresset jeg hele tiden da jeg var skadet, men nå har jeg lært meg å bruke den tiden det tar, sier Løkken, som ikke skjønner hvorfor Storhamar har vært så ujevne.

- Vi har vært veldig opp og ned, og det er vanskelig å skjønne hvorfor det har vært sånn. Gutta vil så mye, men har slitt med å få det ut i kamp, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00