(Harstad - Storhamar 12-49)

Storhamar tok seg enkelt videre fra 1. runde i cupen.

Harstad, som spiller på nivå fire, var aldri i nærheten av å true et et bortelaget - som virkelig var på jobb fra start til slutt.

- Jeg synes at jentene gjennomfører en utrolig god match, sier trener Arne Senstad, som måtte klare seg uten en haug av spillere.

- Vi drar opp hit med åtte spillere, men vi er likevel på jobb fra første stund. Vi får byttet litt plasser på spillerne, og vi får trent litt på det vi ønsker å gjøre mot bedre motstand, sier han.

Han var hele tiden sikker på at de skulle dra hjem med seier, men slike kamper kan ofte ende med mye tull.

Det skjedde ikke i kveld.

- Det kan være vanskelig å møte såpass mye svakere motstand, men det vi var ikke et problem i kveld. Jentene nektet dem hele tiden, og vi vant mange baller. Jeg er veldig fornøyd med matchen, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.