Assistenttrener Pål Johnsen forteller:

- Flere spillere har slitt med luftvegsproblemer. Vi avlyste treninga søndag, og garderoben ble vasket helt ned, sier Johnsen.

Larrivée friskmeldt

Christian Larrivée sto over lørdag på grunn av sjukdom. Lars Erik Hesbråten måtte gi seg etter to perioder mot Lørenskog. I tillegg slet også Mikael Zettergren og Jacob Berglund med forkjølelse lørdag.

- De trente mandag, og alle følte seg bedre. Det er veldig bra, sier Johnsen, som er glad for at Larrivée er med på flyet mandag kveld.

- Han er en viktig spiller for oss, en kriger. På mandagens trening virket det som om mye var på plass igjen, sier Pål Johnsen.

- sterke defensivt

Andreas Øksnes, Magnus Lindahl og Martin Blakseth Huse er fortsatt ute.

- Øksnes og Huse spiller nok snart igjen.

Storhamar møter Red Bull Salzburg i Eisarena i Salzburg tirsdag kveld.

- Vi må være sterke defensivt, og våge når vi vinner pucken. Vi må ligge riktig i posisjoner når vi kontrer på dem. I tillegg må vi bli bedre i power play. Der har vi litt å gå på, sier Pål Johnsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.