(Storhamar - Frisk Asker 0-2)

Det var en dyster stemning i hjemmegarderoben etter Storhamars svake kamp mot Frisk Asker. Svenske Erik De La Rose er klar på at Storhamar må gå i seg selv om den dårlige trenden skal snu.

- Vi kjemper ikke nok! Frisk blokkerer sikkert 20 skudd, mens vi kanskje dekker to, sier De La Rose.

Atter en gang ble over- og undertallsspillet avgjørende for Dragons.

- På trening har det sett bra ut, og det er frustrerende når vi ikke får til noe som helst i dag. Det er akkurat som vi må ha åpent mål for å score, at vi ikke kan kjempe inn pucker, men bare skal spille oss til pene mål, forteller svensken, og fortsetter:

- De vinner fortjent, ettersom de jobber mye hardere enn oss. Vi må gå i oss selv, avslutter en skuffet og frustrert De La Rose.

storhamar trykket, men dahlberg holdt frisk inne

Storhamar tok tidlig grep om kampen og satte gjestene under er hardt trykk. Christian Larrivée og Joakim Jensen var alene med Dahlberg, men begge gangene ble de nektet scoring av den solide Frisk-målvakten.

Med fem minutter igjen å spille fikk Storhamar prøve seg med to mann mer på isen. Pål Johnsen serverte Jensen på bakre stolpe, men heller ikke denne gangen klarte Oslo-gutten å overliste Dahlberg. Noen sekunder senere fikk Jensen igjen muligheten, men også denne gangen ble han stoppet av Dahlberg. 

utvisninger ødela - igjen

Storhamar startet den andre perioden som den første, med å sette Frisk under hardt press. Storhamar skjøt og skjøt, men Dahlberg fortsatte storspillet. 

Etter halvspilt periode måtte både Joakim Jensen og Christian Larrivée sette seg i utvisningsboksen, og det skulle vise seg å bli skjebnesvangert for Storhamar. Etter fint spill med to mann mer på isen, kom scoringen. Thomas Valkvæ Olsen fikk stå i god posisjon og sende Frisk i føringen. 

Like etterpå fikk Lars Løkken Østli en noe tvilsom utvisning. Frisk utnyttet også dette overtallsspillet godt da samme mann doblet ledelsen til bortelaget. 

På tampen av perioden hadde Løkken Østli et skudd i stolpen.

storhamar virket tomme 

Den tredje perioden ble en tam affære. Storhamar klarte aldri å sette Frisk under noe særlig press, og Asker fikk en enkel oppgave med å ro i land en solid borteseier i Hamar OL-Amfi. 

før kampen:

Det har vært en varierende start på sesongen for Storhamar-gutta. Fra en knallsterk borteseier mot erkerival Vålerenga på Jordal Amfi i første serierunde, til tre strake tap mot Lillehammer, Lørenskog og Stjernen. 

Frisk ligger to plasser over Storhamar. Asker-laget har slått Kongsvinger og Vålerenga, men ikke klart å ta poeng mot verken Stavanger eller Lørenskog.

Storhamar har slitt med en del skader så langt. Andreas Øksnes, Jimmy Andersson og Adrian Saxrud Danielsen er alle ute med skader. 

Storhamars nye svenske, Patrik Bäärnhielm, er heller ikke klar. Storhamar og Ringerike har fortsatt ikke kommet til enighet om en overgang. 

Men en som er klar i dag, det er Jacob Berglund. Berglund var med laget til Fredrikstad på lørdag, men var ikke spillerklar.

Storhamar stiller følgende lag: I mål: Andrew Engelage/Daniel Jørgensen.

1. rekke: Erik De La Rose, Stein Andrè Hagen - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen.

2. rekke: Lars Løkken Østli, Anders Theodor Braavold - Linus Johansson, Joacob Berglund, Eirik Skadsdammen.

3. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Erik Hesbråten - Martin Gran, Mads Hansen, Ole Petter Øvergaard.

4. vingpar: Vetle Lindstad, Jørgen Langdalen.

Følg kampen live her!

Etter kampen kan du se hockeyprogrammet Rinkside her på H-A.no. Programmet vil ligge ute cirka en time etter kampslutt. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00