Iron Man er en velkjent konkurranse for hockeymiljøet, der det konkurreres innen styrke, spenst og hurtighet i åtte øvelser på Olympiatoppens treningssenter i Oslo. Det blir kåret vinner både blant de ulike lagene, og individuelt. Stavanger-spiller Petter Røste Fossen er regjerende mester. 

Det ble konkurrert i 40 meter sprint, spensthopp, 3000 meter, knebøy, benkpress, brutalbenk, chins (opptrekk i stang) og kassehopp.

Storhamar-spiller Martin Rønnild var fornøyd med egen innsats.

- Jeg føler det har gått greit. Iron Man er viktig både for å se forbedring selv, og for å kunne måle seg med spillere fra andre klubber, i tillegg til at det er sosialt og at man møter spillerne fra andre lag. Det er et veldig ålreit arrangement, forteller Rønnild, som forteller at treningen har vært bra så langt denne sommeren. 

- Vi har jo fått en pangstart, og jeg synes det har vært bra. Det er flere og flere som kommer opp på ett godt nivå. så det føles bra. Det var deilig å komme på is igjen, og det blir nok bare flere og flere treninger fremover, sier han. 

Mikkel Søgaard er ny på laget etter å ha kommet fra Sparta, og deltok på sin første Iron Man som Storhamar-spiller. 

- Det er nok litt forskjellig hvor mye spillerne legger i det, men i hvert fall for meg er det viktig og ta ut det man har. Det er en god pekepinn på hvor man ligger i forhold til de andre spillerne, og kan vise hvordan sommertreningene har slått ut for den enkelte, forteller Sarpsborg-gutten, som var fornøyd med de øvelsene han kunne delta på.

Storhamar ble nummer ni, og nest sist sammenlagt i lagkonkurransen. Stavanger vant sammenlagt foran Vålerenga og Stjernen.

Beste Storhamar-spiller individuelt var Hampus Gustafsson som ble nummer åtte. Vålerenga-spiller Martin Laumann Ylven vant sammenlagt, foran Anders Henriksen fra Stavanger og Sigbjørn Osa fra Kongsvinger. 

På 40-meter ble Anders Gulliksen beste Storhamar-spiller på tredjeplass, med tiden 4,88. Raskest var Håkon Imset Storli fra Sparta på 4.82. 

I knebøy ble Mikael Zettergren beste Storhamar-spiller på delt femteplass med 190 kilo. Den øvelsen vant Elias Bjur fra Lillehammer. 

Martin Rønnild ble tredje best i benkpressøvelsen, med 140 kilo. Martin Laumann Ylven vant den øvelsen med 150 kilo.

I brutalbenk ble nykommer Emil Lyngstad Sæteraas nummer tre med 32 repetisjoner. Brede Cziszar vant øvelsen.  

Se bildekarussel i toppen av saken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.