Storhamar tapte 5-2 i en treningskamp som ble preget av mange utvisninger.

Sene utvisninger ødela god første periode

Storhamar spilte lenge en god første periode, men to utvisninger like før pause skulle koste Storhamar dyrt. Først scoret Josh Godfrey en suser fra blålinja, før Niklas Roest fikk stå veldig alene foran Andrew Engelage og sette inn 2-0 til hjemmelaget. 

- Vi spiller ikke bra nok i undertall. Vi har slitt litt i undertall i hele oppkjøringnsperioden, men i dag var det virkelig ikke bra, sier Adrian Saxrud Danielsen.

Forsatte i samme spor

Den andre perioden var ikke blitt gammel da Godfrey igjen fikk tid til å dundre inn en ny suser fra blålinja

Det virket som Storhamar hadde gitt opp, men en Sparta-utvisning tente håpet til Storhamar. Storhamar spilte et godt overtall, og holdt Sparta lenge i egen sone. Etter en god pasning fra Daniel Despotovic fikk Erik De La Rose pucken i god posisjon. Han la et svakt skudd på mål, men Tommy Johansen klarte ikke å redde svenskens skudd, og dermed var Storhamar tilbake i kampen. 

Under to minutter senere gikk lufta ut av Storhamar-gutta. Lars Østli felte Dion Knelsen alene med keeper, og dommerne hadde ingen andre muligheter enn å gi Sparta straffe. Knelsen var sikker som banken alene med Engelage, og nå så muligheten håpløs ut for Storhamar.

Litt senere måtte Saxrud Danielsen sette seg i tolv minutter. En litt klønete takling endte med en 2+10-minutter for takling mot hode/nakke.

- Vi tar alt for mange utvisninger i dag. For eksempel den utvisninga jeg tar, er fordi jeg ikke er hele oppe i mannen min, forteller Saxrud Danielsen

Ikke med fra start

Det tok Henrik Malmstrøm 16 sekunder å danse gjennom hele Storhamar og sette pucken bak en forfjamset Engelage, og da var oppoverbakken blitt enda brattere for Dragons. 

Storhamar skulle få en siste scoring. Et godt overtallsspill ble avsluttet med en god prestasjon av Christian Larrivée da han fant nettmaskene fra blålinja. Men Storhamar kom ikke nærmere, og Sparta kunne innkassere sin andre seier i treningskampene mot Storhamar denne høsten. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00