Storhamar tapte 5-2 i en treningskamp som ble preget av mange utvisninger.

Sene utvisninger ødela god første periode

Storhamar spilte lenge en god første periode, men to utvisninger like før pause skulle koste Storhamar dyrt. Først scoret Josh Godfrey en suser fra blålinja, før Niklas Roest fikk stå veldig alene foran Andrew Engelage og sette inn 2-0 til hjemmelaget. 

- Vi spiller ikke bra nok i undertall. Vi har slitt litt i undertall i hele oppkjøringnsperioden, men i dag var det virkelig ikke bra, sier Adrian Saxrud Danielsen.

Forsatte i samme spor

Den andre perioden var ikke blitt gammel da Godfrey igjen fikk tid til å dundre inn en ny suser fra blålinja

Det virket som Storhamar hadde gitt opp, men en Sparta-utvisning tente håpet til Storhamar. Storhamar spilte et godt overtall, og holdt Sparta lenge i egen sone. Etter en god pasning fra Daniel Despotovic fikk Erik De La Rose pucken i god posisjon. Han la et svakt skudd på mål, men Tommy Johansen klarte ikke å redde svenskens skudd, og dermed var Storhamar tilbake i kampen. 

Under to minutter senere gikk lufta ut av Storhamar-gutta. Lars Østli felte Dion Knelsen alene med keeper, og dommerne hadde ingen andre muligheter enn å gi Sparta straffe. Knelsen var sikker som banken alene med Engelage, og nå så muligheten håpløs ut for Storhamar.

Litt senere måtte Saxrud Danielsen sette seg i tolv minutter. En litt klønete takling endte med en 2+10-minutter for takling mot hode/nakke.

- Vi tar alt for mange utvisninger i dag. For eksempel den utvisninga jeg tar, er fordi jeg ikke er hele oppe i mannen min, forteller Saxrud Danielsen

Ikke med fra start

Det tok Henrik Malmstrøm 16 sekunder å danse gjennom hele Storhamar og sette pucken bak en forfjamset Engelage, og da var oppoverbakken blitt enda brattere for Dragons. 

Storhamar skulle få en siste scoring. Et godt overtallsspill ble avsluttet med en god prestasjon av Christian Larrivée da han fant nettmaskene fra blålinja. Men Storhamar kom ikke nærmere, og Sparta kunne innkassere sin andre seier i treningskampene mot Storhamar denne høsten. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.