Storhamarhockeyen går tilbake til sine røtter. Fra og med første kvartfinale i årets sluttspill pensjoneres Dragons-konseptet og navnet, skriver Storhamar Dragons på sine hjemmesider.

For nesten 17 år siden ble den ildsprutende dragen en merkevare for Storhamar hockey. Nå pensjoneres dragen. Den skal ikke lenger sprute ild over isen i OL-Amfien. For nå går klubben tilbake til sine røtter, og skal fra og med første kvartfinalekamp hete Storhamar hockey. 

HVA MENER DU? Si din mening her om hva du synes om at klubben nå skal hete Storhamar hockey!

Se her hva andre mener

"Ruina", den opprinnelige SIL-logoen, vil igjen tre fram som klubbens merke.

- Nå føler vi at det er på tide å gå tilbake til det originale og knytte nærmere og tydeligere bånd til sin historie. Vi ser på det som en hyllest til de som har gått opp veien og vært med oss fra starten i 1957 og vært med på å bygge opp denne fantastiske klubben, skriver klubben på sine hjemmesider.

"Ruina" har vært Storhamar Idrettslags logo siden 30-tallet. De ble i sin tid tegnet av en av det ferske idrettslagets medlemmer og har med små endringer holdt det gående i snart 80 år. Den dukket først opp på hockeylagets drakter i 1967.

Etter en periode på 70- og 80-tallet, hvor klubbnavnet på skrå over fronten av drakta var på moten, var den tilbake som fast innslag fram til 1998 da dragen kom tilbake. Siden 2005 har imidlertid "ruina" hatt en plass på drakta i form av et skuldermerke.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00