Det ble en tøff kveld for Storhamar mot Stavanger. Det endte med 4-6, men kunne fort endt styggere. Nå er spørsmålet om Storhamar kan hente inn igjen Stavangers forsprang.

I den forbindelse snakker Pål-Jan Stokke i Storhamars sportsutvalg om de spillerne som er hentet, om skadesituasjonen og om hvilke spillere som kan bli aktuelle for Storhamar utover i sesongen.

Få også med deg landslagstrener Petter Thoresens vurdering av kampen. Han peker på viktige forskjeller mellom Storhamar og Stavanger og hvorfor hans tidligere lag er såpass mye bedre enn Storhamar.

Petteri Nummelin snakker også om hvor vanskelig det er å møte Stavanger og om hvordan han opplevde denne kampen. 

Alt dette i Rinkside.

Les også
SPORT HATV: Sjur Robert Nilsen snakker ut etter den ydmykende kampen mot Stavanger Oilers.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.