Til høsten stiller Storhamar med et nytt lag i 2. divisjon.

Det er Eirik Johansen som har vært primus motor for å starte et seniorlag, og han er glad for at mange spillere har lyst til å knyte på seg skøytene igjen.

- Det er veldig morsomt å se hvor mange spillere som har lyst til å være med på laget. Jeg har fått mange forespørsler fra både kjente og ukjente om å bli med, og derfor må vi ha try-out til høsten, sier Johansen.

selger sesongkort

Han har budsjettert med at det kommer til å koste mellom 200.000 og 250.000 for et lag i 2. divisjon, og nå er håpet å kunne selge så mange sesongkort som mulig.

- Vi har solgt 75 sesongkort til 400 kroner per stykke. Vi tror at vi kan selge 200 kort, og det vil gi oss 80.000 kroner inn. Det hadde ypperlig om vi kunne fått solgt enda flere, sier han.

gleder seg til å spille

Jon-Hroar Nordstrøm, som har spilt 505 offisielle kamper for A-laget til Storhamar, gleder seg til å være med til høsten.

- Det blir en kjempeutfordring for min del. Jeg fyller 49 år i løpet av sesongen, og det er ingen tvil om at jeg er spent på hvordan jeg takler nivået, sier Nordstrøm, som ikke kjenner til så mange av lagkameratene.

- Jeg har spilt mot noen av dem på forskjellige greier i hallen, men langt ifra alle. Det er stund siden de fleste har spilt, så vi kommer nok ikke til å være med i toppen, sier han.

Ørjan Mikkelsen, Trygve Hillestad, Simen Sveen har alle takket ja til å være med på det nystartede laget.

De jobber med å få med Andrew Engelage-reserven Daniel Jørgensen i mål, men han sliter med en vond hofte. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00