I kveld braker det endelig løs etter en lang påskepause. Det er fjorårets NM-finalister som står overfor hverandre i DNB Arena klokken 19.00.

Kissel-comeback

Storhamar har fortsatt Martin Blakseth Huse og Joakim Jensen ute. Stavanger har fått tilbake Dan Kissel - som regnes som en av seriens desidert beste spillere. 

Stavanger fikk velge motstander i semifinalen, og noe overraskende var det Storhamar som ble valgt av Stavanger-sjef Pål Higson.

Petter Thoresen fortalte til HA-sporten at det var ikke var et lett valg å velge de gule og blå.

- Vi valgte Storhamar fordi vi trives med å spille mot Storhamar. Vi har gjort det bra mot dem i år. Vi ser at de har slitt med skader den siste tiden, men vi har ikke kontroll på om de fortsatt er skadet når vi begynner semifinalene, sa Thoresen for en drøy uke siden..

hampus vil gi full gass

Hampus Gustafsson, som herjet med Sparta i kvartfinalene, er klar på at Storhamar må kjøre på - selv om de spiller på bortebane  mot seriemesteren.

- Stavanger er favoritter, så vi kan gå ut og gi full gass. Vi kan slippe håndbrekket. De har presset på seg, og vi må prøve å utnytte at vi slår nedenifra, sier Gustafsson.

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Andreas Øksnes, Erik de la Rose - Mikael Zettergren, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Lars Løkken Østli - Alexander Reichenberg, Christian Larrivée, Anders Gulliksen.

3. rekke: Christian Bull, Scott Hotham - Martin Rønnild, Lars Erik Hesbråten, Vetle Lindstad.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Patrik Bäärnhielm - Martin Gran.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00