– Jeg er fornøyd med at vi tar tre poeng. Det var ellers til tider litt rufsete spill fra vår side, sa Stavanger-trener Petter Thoresen til TV 2.

Han likte ikke at Peter Lorentzen fikk en takling mot hodet av Frisks Dag Christian Frøystad. Landslagsspilleren måtte forlate banen med hjernerystelse. Det er mulig at Stavanger anmelder episoden til disiplinærutvalget.

Det var Frisk som kom best i gang med Erik F. Salos scoring tidlig i 1. periode. Hjemmelaget slo derimot tilbake to ganger før første pause ved Mathias Trettenes og Kristian Forsberg.

Thomas V. Olsen utlignet i midtperioden, men så sa Stavanger takk for følget med to mål fra Josh Soares' kølle.

I Østfold-derbyet mellom Stjernen og Sparta syntes det som om det var de røde fra Fredrikstad som skulle stikke av med alle poengene. Laget ledet 2-0 etter to perioder. Men akkurat som mot Stavanger sist kom Sparta tilbake og klarte å få kampen til forlengning og avgjørelse på straffer. Det endte med at Dion Knelsen scoret og Tommy Johansen reddet, og en ny seier for Sparta, som er nummer tre på tabellen.

Serietoer Lørenskog kom under mot bunnlaget Kongsvinger, men det endte med tre poeng og en klar 4-1-seier etter at gjestene scoret tre mål i siste periode.

I Lillehammer var det gjestene fra Manglerud Star som fikk føre kampen og ta med seg tre poeng. MS ledet kampen tre ganger og vant 3-2. Dermed gikk laget forbi vertene og inntok den siste sluttspillplassen. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.