HAMAR: Etter litt ferie kjører Torbjørn Orskaug i gang oppkjøringen for fullt når Storhamars ishockeyspillere samles igjen 24. juli.

4. august går dragene på is, og i kombinasjon med styrke- og barmarkstrening blir det åtte, ni treningsøker ukentlig.
- Før kampene starter er det snakk om lange økter, fastslår Orskaug.
Storhamar møter Lillehammer i seriepremièren i Hamar 18. september. Før den tid skal laget spille åtte treningskamper for å spille inn serielaget.

Mora 22. august
Mora IK er motstander i den første kampen hjemme i Hamar OL-Amfi fredag 22. august. Mora rykket ned fra eliteserien etter å ha spilt i kvalserien forrige sesong, og er klubben som Storhamars målvakt, Ruben Smith, takket nei til nylig.

Siste test for Storhamar før seriestart er Sparta borte lørdag 13. september, og slik er programmet for dragenes treningskamper:

* Fredag 22.08.: Mora (H).
* Tirsdag 26.08.: Sparta (H).
* Torsdag 28.08.: Lørenskog (B).
* Lørdag 30.08.: Mora (B).
* Torsdag 04.09.: Lillehammer (B).
* Søndag 07.09.: Skåre (B).
* Torsdag 11.09.: Frisk (H).
* Lørdag 13.09.: Sparta (B).
Inge flere nye spillere
Storhamar har bevisst valgt en ungdomslinje denne sesongen, og Torbjørn Orskaug er klar på at det neppe kommer flere nye spillere til klubben denne sesongen.

- Storhamar er alltid forpliktet til å se hva som rører seg i spillermarkedet, og se hvordan ting utvikler seg. Men intensjonene våre er å ha den stallen vi har nå, sier Torbjørn Orskaug.
- Hva legger du spesielt vekt på i sesongoppkjøringen?
- Vi skal bygge videre på det gjorde i fjor. Laget er litt yngre nå, og det blir viktig å ha en veldig god struktur i det vi gjør. Alle skal vite hva en selv skal gjøre og hva lagkameratene gjør. Vi jobber videre med å være tydelig i spillet vårt, sier Orskaug.

- God treningssommer
Han synes det er viktig og riktig at Storhamar satser mer på klubbens egne, unge spillere, og Orskaug ser det som en fin utfordring for klubben, laget og seg selv som trener.

- Vi var veldig godt fornøyde med fjorårets treningssommer, og det samme er vi nå. Det er hyggelig å se at de som skal slå seg inn på laget, virker veldig motiverte. De unge spillerne har tatt det veldig bra. Mange av dem var med i fjor også, og det blir spennende å følge dem nå som de skal fortsette på et enda høyere nivå, sier Torbjørn Orskaug.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00