• POSITIV: Pål Johnsen liker det han har sett av ungguttene.
    FOTO: Arve Hovelstuen Blystad

I morgen får ungguttene Jørgen Langdalen, Vetle Lindstad, Anders Gulliksen, Stein André og Simen Løvhaug Hansen muligheten når Storhamar gjester Kristins Hall.

Det er knallhard kamp om plassene i Storhamar-troppen, og nå håper gutta å kunne overbevise trenerteamet om at de fortjener en plass på laget.

- Gripe muligheten 

- Alle vil spille, så det handler om å gripe muligheten, sier Anders Gulliksen, som får støtte av Jørgen Langdalen.

- Når man så på det livet det var her mot Sparta Praha, så er det klart at man har lyst til å være med. Jeg håper å få vist meg frem, sier Langdalen, som får mye skryt av assistenttrener Pål Johnsen.

langdalen-skryt

- Jørgen har tatt enorme steg i løpet av sommeren. Han gikk ned på arbeidsmengden, og det gjorde at han fikk mulighet til å trene mye mer. Han er blitt bedre på absolutt alt, sier Johnsen, og legger til:

- Han er en spiller som trener på de tingene han ikke er så god på. I tillegg studerer han detaljer og prøver å bruke det han lærer, sier Johnsen.

Christian Larrivée, Scott Hotham og Jimmy Andersson får hvile under morgendagens kamp, mens Hampus Gustafsson og Magnus Lindahl må stå over på grunn av skader.

- Vi har valgt å la de tre spillerne få stå over på grunn av skadehistorikken deres. Det er ikke noe dramatisk ved den avgjørelsen, sier Pål Johnsen.

HATV sender kampen direkte lørdag, og vi starter sendingen klokka 14.50, med kampstart klokka 15.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.