Jostein Smeby er primus motor for prosjektet, som kjøres etter det samme prinsippet som HamKams "12. mann". Storhamar frir primært til privatpersoner med hjerte for klubben. Det handler om kjøp av andeler for å styrke laget, og det koster 300 kroner per andel.

- Vi er fornøyd så langt, men jobber videre for å få inn mer. Vi håper på så mange som mulig, og alt går til sport, sier Jostein Smeby i Storhammar Dragons.

 Supporterne bidrar igjen

Som nevnt har Storhamar Supporterunion (SSU) kjøpt 34 andeler (10.200 kroner).

- I den økonomiske situasjonen Storhamar er i nå er de avhengige av slike prosjekter for å få til litt ekstra. Jeg vil gjerne utfordre firmaer til å komme på banen, sier leder i SSU, Stian Bekkelund.

I tillegg til dette har privatpersoner kjøpt andeler for 90.000 kroner, slik at totalsummen nå er 102.000 kroner.

Prosjektet ble dratt i gang 14. mai og vil rulle og gå videre.

Treningskampene klare

Treningskampene til Storhamar Dragons er klare. Her er oppsettet:

Torsdag 21. august: Storhamar - Oskarshamn i Hamar OL-Amfi.

Fredag 22. august: Kamp i Kristins Hall-cup.

Lørdag 23. august: Kamp i Kristins Hall-cup.

Fredag 29. august: Storhamar - Lørenskog i Hamar OL-Amfi.

Fredag 5. september: Sparta - Storhamar i Sparta Amfi.

Tirsdag 7. september: Storhamar - Lillehammer i Hamar OL-Amfi.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.