Har du ikke sikret deg billett til lørdagens oppgjør mellom Storhamar og Stavanger Oilers? Det burde du gjøre noe med.

Det blir fort fullt hus. 

Tirsdag formiddag opplyser klubben til HA-sporten at det er solgt i overkant av 4000 billetter, noe som vil si at det kun er i underkant av 1000 billetter tilgjengelige.

Klubben opplyser at de anbefaler folk som ønsker seg billett til kampen, om å være tidlig ute med å reservere seg plass.

Lørdagens kamp blir ikke bare et hyggelig gjensyn med Oilers, men det er også kampen da den mye mediekuben skal tas i bruk i Hamar OL-Amfi, som fra  lørdag får kallenavnet CC Amfi.

Arbeidet har pågått en stund, og nå skal det meste være klart for å ta den spenstige kuben i drift.

Klubben har også diskutert om de kommer til å sette opp ekstratribuner langs vantet, ettersom pågangen har vært såpass stor, slik at det blir plass til 7000 innenfor dørene. 

- Vi bygger ekstravant etter behov. Per nå er det cirka 1000 billetter igjen, og vi følger nøye med. Blir det behov, så bygger vi, skriver Odd Magne Vevang i arrangementskomiteen i Storhamar i en sms til HA-sporten. 

Han forteller at det skal bli plass til alle som ønsker det, til lørdagens kamp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.