• TØFT FØR JUL: Her er Lars Erik Hesbråten i gang med en tung bør hengende etter.
    Foto: Arve Hovelstuen Blystad

Dragons-gutta har svettet litervis siden hjemmekampen mot Manglerud Star søndag. Det har vært ei skikkelig julestri med løping, styrketrening og mange timer på is. Alt for å stå best mulig rustet til den neste bolken med kamper. Den første kampen etter pausen kommer 28. desember,  borte mot Lillehammer. 30. desember er det hjemmekamp mot Vålerenga.

Torsdag kom "hovedretten" denne uka. Dragons-gutta dro bildekk, krydret med vekter, og det ble mange tunge bein etter hvert.

I videoen kan du høre hva veteranen Lars Erik Hesbråten synes om hardkjøret, og du kan se kraftanstrengelsene til dragene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.