23 motiverte hockeyspillere møtte opp på felles styrketrening bak ishallen i dag. Trener Smirnov likte det han så. 

— Gutta gjennomførte en meget god første økt i dag. De har hatt et egentreningsprogram som de har fulgt i sommer, og det ser det ut som de har gjort ordentlig, sier Smirnov. 

stor tropp

Joakim Jensen, Patrik Bäärnhielm og Scott Hotham var de eneste som ikke deltok på første fellestrening. 

— Alle tre har gyldig grunn for å ikke delta på første fellestreing. De er med igjen i morgen, sier Smirnov, som også forteller at canadieren Scott Hotham landet rett før treningen i dag. 

— Scott har reist lagt og trengte litt tid på å hvile, spise og gjøre seg klar til trening i morgen, sier han.

Med en full tropp på 26 spillere, er det et antall Smirnov er godt fornøyd med.

— Vi har en stor tropp i år, noe jeg synes er helt topp. I fjor var vi 20 spillere, så vi er bedre rustet i år, sier Storhamar-treneren.

Fram til fredag, skal spillerne trene barmarkstrening og styrke i hallen. Smirnov lover full fart på første istrening.

— Denne uka er viktig for oss. Vi skal legge et godt grunnlag før skøytene skal på. Jeg kan love full fart på første istrening fredag. Jeg har hørt det kommer mye folk, så jeg lover at vi skal gjøre mye morsomt, avslutter Smirnov. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.