Dragons-trener Aleksander «Sasja» Smirnov var godt fornøyd i går kveld. Han ønsket seg en god back.

- Det er en ung og veldig spennende back. Vi er veldig glade for at han valgte oss, sier Sasja.

Svensken produserte 26 poeng på 34 kamper i Lillehammer i 2012-13-sesongen.

Det er veldig sterke tall for en back.

20-åringen spilte i Almtuna i Allsvenskan forrige sesong.

- Det er en veldig spennende spiller. Han er god offensivt, og er ung og sulten. Han produserte imponerende bra i Lillehammer. Jeg er veldig godt fornøyd med at dette gikk i boks, sier Sjur Rakstad-Larsen i eliteutvalget, og fortsetter:

- Vi hadde ingen backer på blokka, og så dukket han opp. Da ble han førsteprioritet. Jeg skjønte at han ville hit, og det er moro.

Aldersbestemte landslag

Erik de la Rose, som fyller 21 år 9. juni, har fått med seg mye som hockeyspiller. Han har kamper for U16-, U18- og U20-landslaget til Sverige.

Moderklubben er Arvika. Han har også spilt for Leksand, Borlänge (utlån), Lillehammer (utlån), og nå sist Almtuna, hvor han fikk registrert 50 kamper forrige sesong.

Løperjakt i Canada og USA

Storhamar Dragons jakter også på en løper til.

- Vi ser mot Canada og USA. Vi har tre-fire aktuelle navn som vi jobber med. Vi håper at alt er på plass litt ut i juli, før vi tar ferie, sier Sjur Rakstad-Larsen, som har planer om 22 spillere på kontrakt.

- Får vi inn en god løper til ser dette veldig bra ut, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Kolbuholen hjelpetrener

Nå er det også klart at Anders Kolbuholen blir Aleksander Smirnovs assistent. Kolbuholen har vært assistent for Børre Østvang på U20-laget. De vant NM-gull forrige sesong. Han har også spilt på A-laget til Storhamar Dragons.

Disse spillerne er klare for neste sesong: Andrew Engelage, Daniel Jørgensen (målvakter), Erik de la Rose, Jimmy Andersson, Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes, Anders Braavold, Adrian Saxrud Danielsen, Magnus Eikrem Haugen (backer), Christian Larrivée, Mads Hansen, Pål Johnsen, Eirik Skadsdammen, Lars Erik Hesbråten, Linus Johansson, Joakim Jensen, Ole Petter Øvergaard.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00