Skade- og sjukdomslista til Storhamar begynner å bli veldig lang. Mot Lørenskog var Christian Larrivée, Magnus Lindahl, Martin Blakseth Huse og Andreas Øksnes ute. I tillegg måtte Lars Erik Hesbråten gå av med sjukdom etter to perioder.

savnet fysikk

Storhamar-troppen blir av mange regnet som seriens bredeste stall. Likevel er det tydelig at troppen er sårbar når så mange hardhauser sitter på sidelinjen.

– Vi mangler mange av våre beste power forwards, og det er vanskelig å vinne kamper når vi mangler spillere med fysikk, sier Smirnov.

Smirnov forteller at han er bekymret for alle skadene som har rammet laget den siste tiden.

– Stallen er bred, men når vi får så mange skader, så går det selvfølgelig utover laget. Vi har spilt med tre rekker den siste tiden, og det merkes godt på laget. Vi mangler akkurat de spillerne som man trenger for å vinne slike kamper, sier han.

skuffet over innsatsen

Lørdag spilte Storhamar en veldig god førsteperiode, før laget kollapset totalt i midtperioden.

– Vi er veldig gode fra start, men så slipper vi oss langt ned i midtperioden. Vi har dårlig fart på skøytene, spiller svake pasninger, og sliter i overtall. I tillegg er jeg veldig skuffet over innsatsen til noen av guttene mine, sier Smirnov, som ikke ønsket å si hvilke spillere han forventer mer av.

endret måten å spille på

Joakim Jensen forteller at spillergruppa ikke tenker på de skadde spillerne, men at laget heller prøver å legge om måten å spille på.

– Vi må spille med de spillerne vi har tilgjengelig, og da må vi spille på en litt annen måte enn hva vi vanligvis ville ha gjort, sier Jensen, før han legger til:

– Man savner alltid spillere når man taper. Sånn er det alltid.

– Hvorfor tror du dere har svingt så mye i prestasjonene så langt i serien?

– Det har litt med motstand å gjøre. Vålerenga var smarte og gode. Mot Lillehammer fikk vi det veldig enkelt, og det hadde vi egentlig ikke forventet. Lørenskog var veldig effektive og solide. I tillegg til at vi ikke har vært gode nok i overtall, sier Jensen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.