• JUBEL: Her jubler de la Rose etter en scoring mot Vålerenga tidligere i sesongen.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Aleksander Smirnov gjorde 53 poeng i sin første sesong som Storhamar-spiller i debuttsesongen 1996/97. En poengsum ingen Storhamar-back har vært i nærheten av å true siden.

Men i går ble rekorden slått da Erik de la Rose assisterte backkollega Patrik Bäärnhielm på Storhamars 4-3-scoring. 

de la Rose står nå med 54 poeng (7+47).

pasningslegger

Erik de la Rose synes det er morsomt å ha slått sjefens rekord.

- Det er selvfølgelig gøy å sette rekorder, og kanskje ekstra morsomt siden det er han som er treneren vår. Jeg tenker ikke så mye på poeng når jeg er på isen, men heller på at laget skal gjøre det best mulig, sier de la Rose.

Svensken gir Patrik Bäärnhielm en del av æren for poengene.

- Jeg har gjort veldig mange målgivende pasninger, men slitt litt mer med å score. Jeg og Bäärnhielm løser ofte situasjoner godt i egen sone, noe som bidrar til en del poeng.

spillende back

Trener Aleksander Smirnov sier på fleip at de la Rose må score flere mål før han kan snakke om rekorder.

- Han scorer jo aldri. Vi kan ikke ha rekordholdere som ikke scorer, sier Smirnov med et bredt smil om munnen, før han legger til: 

- Neida. Erik har veldig gode offensive ferdigheter, så det er ikke så rart at han slår rekorden. Han er en spillende back med et godt hockeyhode, forteller Smirnov.

Sjefen er imidlertid ikke alltid like fornøyd med backens defensive spill.

- Han har fortsatt en del å gå på defensivt. Erik er bra på veldig mye, men han trenger å utvikle seg i egen sone hvis han skal ta enda et steg videre. Men han er bare 21 år, så jeg tror det vil komme med tiden, avslutter Aleksander Smirnov.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.