Storhamar ville ikke la Kongsvinger komme unna med nok en derby-seier denne sesongen. Og Storhamars poengkonge brukte ikke mange sekundene på å sette standarden for kampen.

Se intervju med Berglund i videoen over saken!

41 sekunder ut i kampen gikk hjemmelaget seg bort i midtsonen. Mikael Zettergren satte fart og serverte Berglund på bakerste stolpe. Svensken hamret inn sin første av i alt tre scoringer.

- Bra fra første dropp

- Jeg synes vi gjør en bra kamp fra første dropp. Vi lot dem aldri komme inn i kampen, fikk et par tidlige scoringer og hjalp Hestmann til å holde nullen helt bakerst, sier Berglund.

Tre OVERTALLSCORINGER

I andre kamp på rad bøttet Storhamar-gutta inn scoringer. I kveld kom tre av åtte scoringer i overtall. Det gleder Berglund.

- Det har gått litt trått en stund, med både power play og scoringer framover. I de to siste kampene har vi fått det til veldig bra og det gjelder å bygge videre på dette, sier centeren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.