Det betyr at Dragons må innbetale skyldig beløp før denne datoen for å unngå konkursbegjæring.
- Dette handler om skatt på inntekt som er en prioritert fordring. Skattemyndighetene er trolig redd for presedens og sedvane når de står så hardt på kravene, sier ledere av Dragons, Erik Kristiansen.
Han hadde håpet å få kravene fra Skatt Øst med i gjeldssaneringen, men understreker at kravet fra Skatt Øst ikke vil legge hindringer i vegen for den planlagte gjeldssaneringen. Hvor stort kravet fra Skatt Øst er, visste ikke Erik Kristiansen i går.
Hvor stor dividenden blir overfor kreditorene, vil neppe bli klart før et stykke ut på nyåret, ifølge advokat Johannes Høy.
- Vi har 20 desember som dato for å melde inn krav, men erfaringsmessig vet vi at en del av kravene alltid kommer litt sent, sier Høy.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.