Hamar
Det var en opphetet debatt på Facebook søndag kveld mellom gamle og nye styremedlemmer i Storhamar Dragons, med utgangspunkt i konflikten som har vært mellom yngres og elite i klubben og at elitegruppen ble diskvalifisert fra å ha stemme- og talerett på hockeytinget.
Men nå ønsker både yngres og elite å gjøre et forsøk på å samle seg. Derfor er det satt ned ei samarbeidsgruppe som skal ledes av Oddmund Blakseth. Noe Erik Kristiansen mener er et bra grep.
- At folk krangler på Facebook får jeg ikke med meg. Der er ikke jeg. Folk får mene hva de vil, men det så ut som tordenværet hadde slått ned her da vi tok over klubben.
_ Og nå?
- Vi er der vi alltid har vært. Vi mangler bare penger, men klubben lever, sier Kristiansen, som bekrefter at han ønsker å se framover sammen med yngres.

Blakseth koordinerer

- Vi er enige om en prosess framover. Oddmund Blakseth skal koordinere samarbeidet mellom elite og yngres. Jeg er hundre prosent sikker på at vi skal få til dette nå, sier Erik Kristiansen til HA-sporten.
Yngres-leder Stein Onsrud sier de også nå håper på et bedre samarbeidsklima.
- Det er riktig at dette nå blir tatt tak i. Det er tatt et initiativ fra yngres side for å lage et bedre samarbeidsklima med elite. Felles målsettinger med felles forståelse er målet. Vi er glade for at de har tatt det til følge og at de vil være med på det, sier Onsrud, som beklager situasjonen som oppsto på hockeytinget hvor elitegruppa ikke fikk tale- og stemmerett fordi de ikke hadde gjort opp gjelden til hockeyforbundet i tide.
- Vi var ikke klar over at de var i den situasjonen. Det var uheldig. Men vi var tre medlemmer fra yngres i Storhamar som deltok med både tale- og stemmerett, presiserer Onsrud.

God tone

At Erik Kristiansen ikke var til stede på dag to under tinget legger han ikke stor vekt på.
- Han hadde jo ikke så mye å gjør der når situasjonen ble som den ble, sier Onsrud.
Overfor HA-sporten forteller Kristiansen selv at han valgte å jobbe med andre gjøremål søndag siden han ble henvist til ren observatørrolle.
- Men jeg dro hjem sammen med resten av delegasjonen fra Storhamar. Vi hadde en god tone og jeg kjørte dem også hjem fra Gardermoen hvor vi snakket om løst og fast, sier Erik Kristiansen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.