HAMAR: Etter det HA-sporten erfarer er det første gang dette prøves i Norge.

Sofaen skal plasseres mellom spillerboksene, et par meter over isen.

Ide fra Sverige
- Ideen er hentet fra Färjestad. Det blir jo veldig fine plasser. De får veldig god utsikt over alt som skjer på isen, i tillegg kan de følge med på det som skjer og sies i spillerboksene. Det blir tett på alt, sier Eskil Ervik, og fortsetter:

- Det blir som å flytte stua ned i ishallen. Vi håper dette skal slå an, og første mulighet er hjemmekampen mot Vålerenga torsdag.
Det er plass til fem personer, og det koster 5.000 kroner per kamp å låne sofaen. Det inkluderer servering.

Hjerteklubben
- Vi er gode på arrangement, men vil også bli bedre. Det er viktig å finne på nye ting. I tilegg håper vi selvfølgelig at dette skal gi noen inntekter, sier Eskil Ervik.

Dragons har også dratt i gang noe de har kalt Hjerteklubben. Der oppfordrer de bedrifter og privatpersoner til å støtte klubben med det lille ekstra, som det heter i informasjonen. Der er det snakk om sesongkort, og bedrifter kan få presentasjon på kuben som en bonus.
Ervik & co har også gjort noen grep i forhold til parkering. Der er det nå mulig å kjøpe sesongkort, i tillegg til VIP-parkering nære hallen.
- Vi satser på å etablere faste, enkle ting. Vi liker å gjøre det enklere for folk, sier Eskil Ervik.
, som har fått bra respons i forhold til betalingsutsettelse.

Velvilje blant kreditorer
Ervik har fått bra respons i forhold til betalingsutsettelse. Som HA-sporten har skrevet tidligere, har Storhamar Dragons bedt 53 kreditorer om betalingsutsettelse. Det er snakk om regninger på rundt to millioner kroner.

Den største grunnen til utfordringene er at klubben ikke har klart å kompensere tapet av automatinntekter.
- Vi har møtt velvilje når det gjelder betalingsutsettelse, og det er bra for oss at de vil hjelpe klubben. Vi har fått bedre oversikt nå, og som nevnt har vi fått satt i gang flere inntektsbringende tiltak, sier Eskil Ervik.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00